Javite promenu cene

info@cenagoriva.com Pratite nas i na:

uslovi korišćenja

Opšte informacije
CenaGoriva.com je sajt koji ima za cilj da svojim posetiocima na jednom mestu prikaže sve informacije o cenama naftnih derivata na području Republike Srbije i da pruži najvažnije informacije koje su značajne za svakog vozača. Svedoci smo stalnih promena cena naftnih derivata, pa je iz tog razloga ovaj sajt zamišljen kao vrsta informatora na kom bi se mogle pratiti aktuelne cene.
Odricanje od odgovornosti - Disclaimer
Obzirom na to da je sajt tek počeo da radi napominjemo da su informacije o benzinskim stanicama preuzimane sa zvaničnih sajtova naftnih kompanija dok većina cena naftnih derivata nije proverena (nadamo se da će u skorije vreme cene biti tačne i proverene) i samim tim sajt cenagoriva.com ne preuzima nikakvu odgovornost za tačnost iznetih informacija.
Komentari posetilaca
Poštovani posetioci, pozivamo Vas da ostavljate svoje komentare, iznesite Vaša iskustva i budite maksimalno objektivni, ali pre svega izbegavajte uvredljive komentare. Sajt cenagoriva.com ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.
Linkovi ka spoljnim web stranama
Sajt cenagoriva.com ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj web stranica kojima je povezan linkom, a nalaze se izvan ovog sajta.
Zahvalnost
Zahvaljujemo se kompanijama koje su pokazale interesovanje za saradnju i dostavile informacije koje su od krucijalnog značaja kako za sam sajt, tako i kao pomoć vozačima koji svoja vozila snabdevaju naftnim derivatima u Srbiji.

info@cenagoriva.com